Αρ. Πρωτ.:  33                                                                         Αγρίνιο 9 Φεβρουαρίου 2022

 

Πρακτικό Δ.Σ 2/2022

 

 

Συνεδρίασαν μέσω της πλατφόρμας zoom, σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ώρα 20:30, τα μέλη  του Δ.Σ., προκειμένου να αποφασίσουν για τα τρέχοντα θέματα της Ένωσης.

Συνομίλησαν οι : Νικάκης Κώστας, Σταυρόπουλος Σταμάτης, Μπέστιας Γιώργος, Τσώνος Στράτος, Δημητρίου Απόστολος, Πουλής Άγγελος, Βλάχος Σταύρος, Δημολίτσας Νίκος και Μπαρμπάνης Επαμεινώνδας.

Αφού υπήρχε απαρτία άρχισε η συνομιλία:

  1. Έγινε ενημέρωση επί της αλληλογραφίας.
  2. Έγινε οικονομική ενημέρωση και εγκρίθηκαν όλες οι μέχρι σήμερα δαπάνες. Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Εξελεγκτική Επιτροπή για την περίοδο 1/1/2021 – 31/12/2021 για να τεθεί προς ψήφιση από τα σωματεία, στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της πλατφόρμας zoom.
  3. Ενημερώθηκαν τα μέλη για το συμβάν που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα Γ.Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Α.Σ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (Β’ ΑΝΔΡΩΝ – 5/2/2022) και τη βάναυση συμπεριφορά κατά του διαιτητή Μπουχάγιαρ. Ο αθλητής της Γ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ που είναι υπεύθυνος για το παραπάνω συμβάν κλήθηκε σε απολογία από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων.
  4. Συζητήθηκε η ένσταση του σωματείου Α.Κ. ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ για κακή συμμετοχή του προπονητή του σωματείου Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ, που υποβλήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα Α.Κ. ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ – Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ (Α’ ΑΝΔΡΩΝ – 5/2/2022) και υποστηρίχθηκε με το παράβολο των 100 ευρώ. Η ένσταση απορρίφθηκε διότι στον Κανονισμό Παιδιάς της Ε.Ο.Κ. (Άρθρο 7.9) αναφέρεται ότι ο αρχηγός της ομάδας μπορεί να ενεργεί ως παίκτης-προπονητής αν δεν υπάρχει προπονητής.
  5. Εγκρίθηκε να καταβληθεί το ποσό των οδοιπορικών διαιτησίας (35€) στους διαιτητές Θώμο Β. και Θώμο Ν. για τον αγώνα ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ. – Κ.Α.Ε. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓ/ΤΣΑΣ που δεν είχε διεξαχθεί λόγω μη προσέλευσης του σωματείου Κ.Α.Ε. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓ/ΤΣΑΣ.
  6. Αποφασίστηκε λόγω των ειδικών συνθηκών covid να μη ζητηθούν τα πρόστιμα (100€) από τις αποχωρήσεις των ομάδων που προέκυψαν μετά τις κληρώσεις των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά για την τρέχουσα αγων. περίοδο 2021 – 2022.

 

Αφού δεν υπήρχε άλλο θέμα, έληξε η συνεδρίαση.