Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Μπάσκετ Αγρινίου, διοργανώνουν το καθιερωμένο πλέον φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ.
Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος οι Βετεράνοι μπάσκετ του Ολυμπιακού Πειραιώς οι οποίοι θα παίξουν με τους Βετεράνους Μπάσκετ του Αγρινίου, η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας η οποία θα παίξει με ομάδα επίλεκτων του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Αγρινίου και τέλος δύο ομάδες νέων του αναπτυξιακού κλιμακίου της ΕΣΚΑΒΔΕ.
«Στις 28/12/2019 στο κλειστό της αερογέφυρας από τις 15:00 εώς τις 21:00 σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε ένα απόγευμα γεμάτο μπάσκετ. στηρίζοντας συνανθρώπους μας που χρειάζονται την βοήθειά μας», αναφέρουν οι διοργανωτές.
Όπως σημειώνεται, έχουν εκδοθεί 3.000 εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, τα οποία ήδη διατίθενται από τους φορείς των ομάδων που θα συμμετέχουν καθώς και σε δύο σημεία προπώλησης στο κέντρο της πόλης. Το ένα σημείο είναι στην οδό Βότση 5 στο φαρμακείο Γερμανός Περικλής και το άλλο στην οδό Μπαϊμπά 19 στο 2C Coffee and cigarettes του Νικολάου Σβίγγου.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας της δομής «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου και του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου.
«Τα Χριστούγεννα έχουν την μαγική ιδιότητα να λιώνουν τους πάγους στις καρδιές των ανθρώπων. Ας χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία να έρθουμε κοντά, δείχνοντας πραγματική ανθρωπιά, αλληλεγγύη και αδελφική αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Ζητάμε για άλλη μια χρονιά απ’ τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας να εξαντλήσουν τα εισιτήρια, στηρίζοντας την προσπάθειά μας σε κανένα παιδί να μην λείψει το χαμόγελο απ’ τα χείλη και σε κανένα συνάνθρωπό μας να μην λείψει το φαγητό απ’ το σπίτι του», αναφέρει η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.